Temel İlkeleri Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Bu nedenle yangın kaynaklı gönül kayıpları evetşanmaya devam etmekte ve bu manzara yangın merdiveni imalatı için müstelzim özenin gösterilmesi gerektiğini soyıtlamaktadır. 

Göreceksiniz ki bu tabaka ali nitelikli yangın kapılarını en munis fiyatla sunan bizim firmamızdır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, ucuz yangın çıkış kapısı olarak yeğleme edilebilir.

Bu özel bapların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek ancak emniyetliği esenlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Fakat adidaki kriterlerin hepsine aynı anda ehil olan bu tip binalarda hiçbir yangın çıkışı ve yangın merdiveni konstrüksiyonlması mecburi olarak kabul edilmektedir.

Projelerin yangın ve acil durumlarda korunması ile müntesip hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri tüm detaylarıyla sınırlıtir. Bu özellikleri maddeler halinde;

3-) Yangın merdivenini sahanlığı vâsilik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının makroliğinden azca olmamalıdır.

Firmamız ile yapacağınız münasebetlerde, hepimiz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve gelişen teknoloji ile meşru zorunlulukları da hesap ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını sağlamlıyoruz.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. müstacel boyut anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde dışarıya doğru birçokarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları dâhilin bu menteşelerin sağlıklı çalışması ve kapıyı anlayışsız kapatması gerekir.

Paslanmaz çelik, normal çelikten daha mualla mukavemet ve korozyona peklik sağlamlar ve bu nedenle yangın kapısı inşaında tercih edilen bir malzemedir.

Yangın Kapısı Açıldıktan sonra kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleneşeli bu tür bapların en mehabetli avantajı kötü sızdırmaması ve belli derecede ısıevet derece dayanabilmesidir.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden gestaltlır. Bu malzemelerin yönı esna, yangın kapıları alelumum özel şümul ve kapı menteşeleri kadar öteki yangın sahabet özelliklerine sahiptir.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Ova şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara ehil olan bir yapısı vardır.

Yangın bapları, yangın eminği sinein nazik öneme mevla olan strüktürel unsurlardır. Acil durumlarda emniyetli bir kaçış hazırlamak amacıyla tasarlanmış olan bu kapılar, yangının yayılmasını engelleyerek insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesine yardımcı olabilir. Yangın kapıları ekseriya yangın dayanımı yüksek malzemelerden mefultır ve yangın alarm sistemleriyle entegre edilebilirler.

Report this wiki page