Küçük Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

Yerımızca yapılan yangın merdivenleri, yangın merdiveni yönetmeliği 2018 koşullarına birebir yaraşır bünyelmaktadır. Böylece denetimlerde ve olası yangın felaketlerinde dokunca görmenizi engellemektedir.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi gereken kaideleri muhtevaermektedir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mütehassıs ekibimiz kanalıyla üretimini yaptığımız Yangın Baplarının başarısı ile sair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından faik kalite, peklik, %100 projeye harmoni ve tatminkâr yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en az yarısının doğrudan bina dışına açılması gerekir.

Yangın kapisinda ürkü bar kolu panik simultane bapnın kolayca açılması kucakin kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni bapsı yardımıyla yangın merdivenine erişim kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına peklik sınıfları, çoğunlukla A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın yahut herhangi bir ivedi vaziyet çabucak insanoğluın binayı güvenle terk etmesini katkısızlar. Ayrıca çatı içinde oluşan yaman ve sıcaklığın dışarıya geçmesine gerelti evet.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, yükselmekını etkileyen bir diğer faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara uygun olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Isıya dayanıklı olması ve kötüı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli baplar olmasından ötürüdır. İmalat özge kapı imalatları gibi değildir. Ilgi edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine derece ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık gestaltlıp bu noktadan aşağıya eğimi 50 dereceden daha şu denli olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi kabil değil ise, yerden 3 m yukarıda bitirilebilir.

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı gereç olan çelik akla gelmektedir. 

Hatta Yangın Kapkaloriın üzerinde kâin panik amerikan bar kilit sisteminin de sorunsuz çalıştığından tehlikesiz olunmalıdır.

Yangın Çıkış Kapısı Yangın Çıkış Bapsı yangın yerinde binadan emniyetli bir şekilde tahliye olmayı sağlayan bir kapıdır. Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı malzemelerden strüktürlmalı, kolaylıkla ve hariçya essah açılmalıdır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, ucuz yangın çıkış kapısı olarak tercih edilebilir.

Yangın bapsı, bir binada yangın çabucak kullanılan bir asayiş önlemidir. çoklukla yangın merdivenlerinde, müstacel çıkış noktalarında veya yangınla savaş ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve yangın esnasında alevlerin ve yamanın yayılmasını engellemeye yardımcı olur.

Report this wiki page